- Аферу сам пријавила полицији, самим тим сам и најлакше открила о коме се ради. Тако да ће се полиција бавити тиме, а ја ћу на крају да додам шлаг на торту - каже за “Блиц” Ана Рајковић.

После свега што им се догодило, Ана истиче да је њен однос са супругом могао само ојачао.

- Млађи син нам је био у болници и то је оно што је могло да нас пољуља у емотивном смислу. Здравствено стање сина, а не будалаштине које неко пише и измишља - каже она и додаје да после свих дешавања није потражила никакву помоћ психијатра.

- Нисам потражила помоћ, али не кажем да ми није потребна, нисам имала времена. Година ми је почела пљачком, наше куће, затим смо имали још две пљачке, па болест нашег сина, па измишљена афера. Ако је морало тако да буде, нека га. Немојте да мислите да некога омаловажавам, али за сада нам то није потребно и немамо времена за то - каже она.

Ана додаје да током афере није плакала, али да је све веома изнервирало.

- Прво ми је било смешно, а онда ми више није било ни смешно. Када сам видела докле све иде заиста сам била шокирана које се то границе нормалног превазилазе. Нећу рећи да се нисам нервирала јер јесам, а да сам плакала и туговала не. Имала сам подршку супруга и целе наше породице, зато нисам имала разлога да плачем - истиче она и додаје да су јој у свему много помогли блиски људи и породица.

- Притисак као притисак није пријатан, али с обзиром на то да сам била окружена породицом, лагано сам прошла кроз све, иако већина жена која нема такву подршку и чија породица крене да сумња у њу буде веома тешко. Захвална сам свом супругу, мајци и пријатељима- рекла је она.

Њен живот се наставља у Србији док јој је супруг на припремама, али једва чека да се врати на Мајорку.

- Деца и ја смо у Србији све до Божића, с обзиром на то да Пеђа иде на припреме, па да не бих била сама овде имам помоћ маме. После тога се враћамо на топлу Мајорку и једва чекам - истиче Ана.

Пеђа је са саиграчима у добрим односима

Ана истиче да је њен супруг са свим саиграчима са којима је повезивана у одличним односима, док она многе и не познаје.

- Они су тамо екипа, то су саиграчи и глупе су те спекулације да они не причају, да се десила нека туча, неке гнусне лажи које нису на месту. Што се тиче мене оне људе које знам са њима сам у супер односу, неки су поменули и дечка ког лично не познајем. Били су сви упетљани у то, али ето клупко се размотало, па је и свему дошао крај - рекла је она.

Желим да добијем ћерку

Предраг и Ана имају два сина, а сада истиче како би волела да добије ћерку, јер свако бирање имена за ћерку, јој се завршило са мушким дететом.

- Ајмо ћерку! Прво је била Елени Рајковић, онда се родио Реља, онда смо смислили Калина, а родио се Тадија. Сада ћемо смислити мушко име, да би било женско - каже она и додаје да би са супругом волела да оснује велику породицу.

- Рекла сам му имаш још две шансе, ако промашиш и буде дечак не знам шта ћемо. Са четири сина не знам шта бих радила. Волим велику породицу. Деца су нам на првом месту. Тек када смо добили наше синове постали смо једна велика целина. Увек се зезам, да бих волела да имамо још две ћерке, да будемо комплетирани.

Навијачи су ми на стадиону давали подршку

Ана каже да је у Катару добила велику подршку како медија, тако и фудбалера, али и навијача.

- Коментарисали су то и светски медији, немам шта да додам. Момци су рекли све. Јако је смешно коментарисати то што се није десило, без иједног апсолутног доказа, да се нешто тако прича и да се ствара негативна слика како репрезентације, тако и о жени која је мајка. То је веома ружно. С обзиром на то да је било пуно нашег народа када сам дошла на стадион, сви наши навијачи, као и остали људи су ми прилазили са речима подршке. И они су били разочарани, јер се ово дешава први пут - каже Ана.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Блиц)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".