Након ове утакмице уследило је велико славље "гаучоса", а једна ствар је запала за око корисницима друштвених мрежа. Наиме, на Тиктоку Паула Дибале се појавио снимак прославе из свлачионице Аргентине, а поново је у центру пажње био један дрес противничке екипе. 

Након што је чувени мексички боксер Канело Алварез запретио Месију пошто је видео мексички дрес на поду свлачионице "гаучоса", сада се појавио снимак на којем се види како Аргентинци бацају хрватски дрес у канту.

Првобитно се мислило да је у питању канта за смеће, међутим сада је откривено да није у питању непоштовање, него да су се Аргентинци једноставно придржавали инструкција које су добили.

 

 

Наиме, на канти која је стајала у свлачионици писало је да је то канта за прљави веш те је нападач Аргентине Пауло Дибала бацио дрес противника где би и требало да стоји.  

Фото: Танјуг/АП

 

Овај видео је на Тиктоку до сада погледало око 7.5 милиона људи, а дугме лајк притисло је преко 1.4 милиона корисника ове друштвене мреже.

Подсетимо, Аргентина је против Хрватске одиграла убедљиво најбољи меч до сада на првенству света и убедљиво је славила. У другој полуфиналној утакмици Француска је савладала Мароко резултатом 2:0. 

Финале Светског првенства заказано је за недељу од 16 часова, а састаће се бранилац светске титуле Француска и Аргентина. Дан раније игра се утакмица за треће место у којој ће се за утешну награду борити Мароко и Хрватска. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".