Пред турнир у Дубаију, Ђоковић је на друштвене мреже поставио видео-поруку у којој позива све навијаче у Емиратима да дођу на турнир и подрже његов тим.

- Веома сам узбуђен што ћу наступити на Светској тениској лиги у Дубаију заједно са Григором Димитровим, Арином Сабаленком и Паулом Бадосом, радујем се јер ћемо поделити неке сјајне тренутке и на терену и ван њега. Нека велика имена ће учествовати, и сигуран сам да ће бити веома узбудљиво за све који воле тенис, и сигуран сам да ћемо на најбољи начин показати шта знамо на терену и донети вам доста смеха, позитивне енергије и забаве за све навијаче и нову сезону започети на најбољи могући начин - изјавио је освајач 21 гренд слем титуле.

Већ је познат распоред Нолетових дуела у Дубаију. Он ће 20. децембра играти против Зверева, дан касније, 21. децембра, против Ника Кирјоса, док ће 23. децембра одмерити снаге са Феликсом Оже-Алијасимом.

Први прави изазов за Новака у следећој сезони почиње 16. јануара, када креће Аустралијан опен, на ком ће Ђоковић покушати да дође до јубиларне десете титуле у Мелбурну.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".