Докторка Алисија Џефри-Томас рекла је да мале навике могу да имају "велике последице". У снимку на ТикТоку рекла је да жене имају низ навика које могу да буду штетне за здравље карлице.

Навела их је као "лоше навике за карлично дно" и објаснила зашто мокрење под тушем може учинити да чешће трчите у тоалет.

Алисија је рекла да се мехур ослања на сигнале које добија од растезања мехура док се пуни, као и на сигнале из мозга који му дају до знања када треба задржати мокраћу.

 

@thepelvicdancefloor We are the sum of our actions. Little habits can have huge consequences down the line. #LearnOnTikTok #TikTokPartner #bladderretraining ♬ Bad Habits - Ed Sheeran

 

- Желимо да избегнемо увежбавање нашег мехура да повезује одређене сигнале са поривом за уринирањем. У овом случају уринирање под тушем повезује звук текуће воде с мокрењем или потапањем у воду.

- То се често може претворити у изазивање других звукова текуће воде (на пример када користите славину за прање руку или посуђа) - рекла је она за БазФид.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".