Легендарна Лепа Брена откако се појавила доминира музичком сценом на нашим просторима. О њој су се снимали филомви, за концерте се увек тражи карта више, а у бившој Југославији су чак и зграде носиле њено име. Осврћући се на своју невероватну каријеру, певачица је открила да је имала два пророка који су били у праву за све што су јој рекли.

Фото: Јутјуб принтскрин/АмиГ Схоw

 

 

- Имала сам два пророка који су били битни у мом животу. Када сам имала 14 година, у то време се није баш пуно излазило, можда викендом до 10 сати и сећам се да сам са мамом била код наше комшинице, тета Сене где је дошао један старији човек који је замилио за чашу воде. Ја сам брзо устала дала му воде, рекла да је ту доручак, замолила га да уђе, седне и он је питао чија сам, а моја мајка је рекла ''Ваљда се види да је моја'', а он је рекао "Ова ваша ћерка ће бити јако позната, колико очима види толико ће далеко да иде, колико рукама рашири толико ће моћи да узме" и ја сам тада помислила "Ово су глупости, нити сам јако лепа..."

- Нисам тада мислила то, ни данас не размишљам о томе, од лепоте не може да се живи", када је он рекао да ћу бити  позната као Тито, ја сам рекла ''Ово је тотална глупост, немогуће'', нико не сме да помисли да буде толико познат. Он је мени рекао "Ја сам болестан човек, идем на сремски фронт, имам шећерну болест, молим те када се то деси, молим те, сети ме се, запали ми свећу" За мене је то био емотивни моменат, када сте дете не знате какве вам судбина изазове спрема - испричала је Брена са кнедлом у грлу, истичући да то често чини.

Фото: З. Кнежевић

 

 

Са друге стране, многи памте Бренине спектакуларне наступе током осамдесетих година у Бугарској. Тада су јој људи из организације рекли да мора да посети баба Вангу.

- Спавала сам на шећеру, ставила сам га испод јастука. Ујутру сам отишла до баба Ванге, а тамо огромни редови. Купила сам јој златни привезак и свилену мараму, јер сам желела нешто лично да јој поклоним. Када ме је видели, рекла је да је пре пет година у својој књизи забележила да ће се појавити жена сребрне косе, која ле слетети са неба - открива Лепа Брена.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/хисторy/Ата имагес

 

 

Чувена пророчица јој је рекла и за кога ће се удати, али јој је напоменула да ће имати и велику музичку кућу.

- Рекла ми је да ћу се удати за човека у белој униформи и да ћу рађати само мушку децу. Такође, да ћу када се вратим у Србију направити једну велику зграду у којој ће бити сви људи који свирају и певају и да ћу то радити много година. Потом сам основала Гранд. Нагласила ми је да ћу се у познијим годинама бавити разним бизнисима и да ћи бити веома успешна у томе - прича Брена.

На крају јој је баба Ванга поручила:

- Док си жива бићеш Лепа Брена, певаћеш и уживаћеш, јер је то твоја карма .

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".