Певачица Лепа Брена и некадашњи прослављени тенисер, а данас успешан бизнисмен Слободан Боба Живојиновић, заједно су 35 година, од чега 31 у браку. Музичка звезда сада се присетила њиховог првог сусрета и почетка љубавне приче.

 

 

- Ја сам Бобу видела прво на неким насловним странама. Морам да испричам једну анегдоту. Када сам путовала пуно, мени су прилазили познати и успешни људи, који су били значају у Југославији. Небитно да ли из света спорта, шоубизниса. Први пут смо се срели на премијери мог филма 'Хајде да се волимо' други део. Када ми је покојни Бата Живојиновић рекао: 'Брено, шта радиш на тој промоцији, је л' знаш ко ти је тамо? Тамо ти стоји Слободан Боба Живојиновић. Шта радиш овде, иди и поздрави га'. Ја сам онда кроз ту масу ушла брзо, брзо и кажем му: 'Па добро, шта си ти чекао до сада?' и онда га загрлим и пољубим као да се знамо много година. Боба је био изненађен мојим наступом. Мене су упозоравали на њега, причали су ми да је велики плејбој. Увек сам размишљала ако је посвећен тенису као ја путовањима и концертима, ми немамо времена да упознамо некога. Чак и да упознаш, немаш времена за предупознавање - испричала је певачица у емисији "Амиџи шоу" и додала:

- Отишли смо на тврђаву у Новом Саду, сутрадан, на вечеру. На вечери смо се договорили да ћемо се виђати, дружити, мада смо знали да је то био спој који је било јако тешко раздвојити.

Свадба Брене и Бобе била је те 1991. догађај године, а препричава се и дан данас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

- Целу свадбу организовао је Боба. Нама су дошли пријатељи из целог света, Аустралије, Америке, Канаде, сећам се, он је поручио кавијар и шампањац из Холандије. Ја сам имала неко моје омиљено вино, један Матеус који сам пијуцкала. Сећам се да је тада поручио 300 литара тог вина за све наше госте, којих је било 650. У првих 45 минута је отишло свих 300 боца тог вина, ја уопште нисам стигла да попијем. После свадбе су почела да нам крче црева. Ја питам њега је л' нешто пио, он каже да није ништа ни јео ни пио. Ми смо поручили доручак да једемо први пут - испричала је Брена.

Брена је овом приликом открила и још једну анегдоту.

- Ми смо те године снимали филм ''Хајде да се волимо'' и снимали смо сцену са Гидром на базену где снимамо песму ''Удри Мујо'' и ја певам и како гледам, јер нико није био осим Слаког греха и филмске екипе, видим пролази висок, леп, згодан и маркантан мушкарац. Ту се задржава и ми завршимо снимање. После питам Раку Ђокића, ко је ту био, каже он ма небитно, неко је дошао безвезе на тренинг да плива на базену. Ми добијамо нови распоред за целу филмску екипу, нас 250 се помера на другу локацију, да снимамо сцене на Дивчибарама и тек када је била премијера филма онда ми је Рака признао да је то био Боба Живојиновић, и рекао ми је: ''Морао да пребацим цело снимање јер да сте ту упознали, питање да ли бисмо завршили филм'' - испричала је Брена кроз смех.

 

Фото: АТА имагес

 

 

 

Чврст и стабилан однос изградили су захваљујући неизмерној љубави, међусобном поштовању и подршци.

- Ми смо 35 година заједно. Наша љубав је прерасла у нешто много снажније и озбиљније. Имамо три предивна момка. Филип је из његовог првог брака и везе, али их ја све сматрам као нашу децу. Подржавам их, волим их исто. Колико дате деци љубави, они им толико врате и узврате - рекла је певачица, која је са Бобом добила два сина.

Фото: АТА имагес

 

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".