Глумица Исидора Минић је прву значајну улогу остварила у филму “Лајање на звезде” у којем је тумачила девојку Николе Ђуричка. Ова симпатична комедија у режији Здравка Шотре отворила је врата младој глумици која је наставила успешну каријеру у бројним филмским, телевизијским и позоришним пројектима.

Фото: В. Данилов

 

 

Исидора је дуго крила да је ћерка славне југословенске глумице Неде Спасојевић.

Неда је била једна од омиљених глумица бивше Југославије, а од тешке болести је преминула у 40-ој години. Лекари су јој открили карцином, а неколико месеци након снимања филма “Бановић Страхиња” нас је заувек напустила.

Фото: Архив Новости

 

 

Иза ње је остала осмогодишња наследница која је поред мајкине лепоте наследила и таленат за глуму.

Исидора је по стицању популарности приватан живот увек покушавала да сакрије од очију јавности, па је баш из тог разлога мање познато да је она ћерка легендарне глумице Неде Спасојевић.

– Моја мама је умрла кад сам била јако мала. Дуго сам крила од људи из окружења, као и од људи са академије да сам дете глумице Неде Спасојевић. Имала сам ту привилегију да ме не открију. Желела сам да то буде нешто моје, нешто што не мора свако да зна. Моја мајка ми је подарила таленат, ја сам добила прилику да се опробам у глуми и искористила сам је. Морала сам својим радом да на неки начин достигнем успех своје мајке, да је на неки начин не обрукам, тај задатак сам задала сама себи – рекла је глумица пре неколико година.

(Еспресо)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".