Познато је да је Фаyза Ламари и агент свом сину за којег поносно тврди да је најбољи играч света, а пре неколико месеци била је у центру пажње јер је челницима Реал Мадрида дала сулуде захтеве уговора за Мбапеа од чега на крају није било ништа.

Она је водила и преговоре с ПСЖ-ом који су на крају успешно завршени јер је Мбапе летос продужио уговор до лета 2025. године и постао је један од најплаћенијих спортиста на свету.

Међутим, јасно је да француз није превише задовољан у ПСЖ-у што су показали његови поједини потези на старту сезоне који су поново покренули гласине да би он могао да напусти клуб иако је тек продужио уговор.

Повезивао се поново да би могао прећи у Реал Мадрид иако их је "израдио" летос, али јасно је да Флорентино Перез неће тек тако одустати од једног од најбољих играча света данашњице.

Како се ближи јануарски прелазни рок тако се поново буде нагађања око Мбапеу и његовом статусу у ПСЖ-у, али ни његова мама Фаyза није превише помогла да се такве ствари не дешавају.

Наиме, ових дана у центру пажње налази се фотографија која је настала током меча четвртфинала Мундијала између Француске и Енглеске јер је она позирала с једним навијачем из Енглеске.

Ту не би било ништа чудно да он није навијач Ливерпула и носио је дрес овог клуба, а на крају је она пристала да се фотографише с њим и чак је прстом показала на грб клуба с Анфилда што је одмах створило хаос.

 

 

Када је овај навијач објавио фотографију на Тwиттеру почела је лавина коментара и нагађања да је то знак да би Мбапе могао каријеру наставити у дресу Ливерпула и одједном су сви почели причати поново о његовом могућем трансферу.

Сигурно даКилијану те ствари сада најмање требају пред одлучујуће утакмице на Светском првенству, а његова мама је добила критике да није баш најпаметније поступила због потеза на тој фотографији.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".