Она је, како преносе италијански медији, рекла судији да је свог мужа напала ножем из освете за године малтретирања.

- Годинама ме је озбиљно малтретирао. Узнемиравао ме и вређао, али нисам смела да га пријавим. Нисам могла више да издржим то злостављање, зато сам га убола. Тог дана смо се посвађали, по ко зна који пут, а када су се страсти смириле, он је задремао. Тада сам узела нож и скочила сам на њега - рекла је Сузана С. у својој одбрани, пише илпиццоло.гелоцал.ит.

Жена је, како се сазнаје, одбрану износила пуна два сата, а судија јој је одредио кућни притвор под условом да њен супруг, када га отпусте из болнице, борави на другој адредси, односно код њихове ћерке која такође живи у Трсту.

Подсетимо, Сузана је у петак у врат убола Драгана и нанела му тешке повреде. Човек је изгубио много крви, а према његовим речима, нападнут је док је спавао.

Фото: Јутјуб принтскрин/Il Piccolo, Фејсбук, Профимедиа

 

Оружје, кухињски нож, пронађено је испред зграде у којој живи овај брачни пар, а претпоставља се да га је рањени мушкарац бацио пошто је успео да побегне из стана. Такође, комшије су потврдиле да су виделе трагове крви у згради, али нико није чио Драгана када је јаукнуо и изашао из стана.

За брачни пар комшије нису имале лоше речи. Како су испричали виђали су их и деловали су им сасвим обично.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(илпиццоло.гелоцал.ит)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".