Рак

Припадници овог знака имају и чврсту и нежну посебност, а зависно са киме су у друштву и како су расположени. Људима који их не познају Ракови се могу да учине ментално изузетно јакима па чак и недоступнима.

Али иза тог 'зида' крију се узбуркане емоције и нека необјашњива тугаљивост. Ракови су врло емотивни и спремни су да направе све за људе које воле, чак и на личну штету.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Девице на многе људе делују као одмерене и врло хладне особе које ништа не може да дирне. Међутим, оне су изузетно добре, имају предивно срце, јако су емпатичне и увек су спремне да помогну другима па чак и кад се ради о људима које виде први пут у животу.

Припадници овог знака су и одлични радници који ће свој посао направити максимално квалитетно у оквиру захтева којима су изложени. Перфекционисти су и не воле колеге на послу који 'хватају кривине'.

Девице су приватно врло одане, поуздане, брижне... и као партнери и као пријатељи. Понекад својим ситничарењем знају да иду на живце, али такве су само зато што желе да све буде савршено.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Знају деловати мистично, мрачно и озбиљно, па људи, који их не познају добро, неретко држе дистанцу и врло су службени с њима.

Међутим, припадници овог знака испод 'дебеле љуштуре' скривају добру душу. Одани су, страствени, осећајни, знају да воле и на њих можете да увек рачунате. Направиће све за људе до којих им је стало.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".