Фолкер Мишел Гвозденовић увек се трудио да свој приватни живот сакрије од очију јавности, а пре скоро три месеца у медијима је одјекнула вест да је певач у тајности изговорио судбоносно "да" тринаест година млађој Јани.

- Она је из тотално другог света, једна јако млада девојка, односно сада жена. Има само двадест и једну годину. Искрено она није нешто претерано пратила „Звезде Гранда“ док сам се такмичио, као ни ријалити. Тренутно је на трећој години студија француског језика. Иначе је стоматолошка сестра и веома сам поносан што је толико успешна, стиже и да ради и да учи - поносно је открио Мишел и открио дам му разлика у годинама ни мало не смета.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/miselgvozdenovicofficial

 

- Веома је зрела за своје године, када разговарам са њом имам утисак да разговарам са неким ко је приближно мојих година. Јако је сталожена и мирна, то ми се посебно свиђа код ње - признао је певач и додао да га је таквом супругом Бог наградио.

Мишел и Јана организовали су свадбено весеље у кругу породице и без икакве помпе прославили склапање брака. Иако су још под утиском, најважнији дан тек предстоји.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand Magazin Tv Grand

 

- За два и по до три месеца ће се Јана породити и много се радујем томе. Много! Једва чекам да девојчица дође на свет- Заиста морам да признам да ми се све лепе ствари дешавају у мојој 34. години - рекао је Гвозденовић.

(Grand)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".