Певачица је дала опширан одговор о целој ситуацији. 

- Дејан осваја народ, маске падају и појављује се Алекс која је ту узета од стране њега, за мене је то било прелазно решење. То се сада потврдило. Дејан јој даје 100% шансу и пере је од свих фекалија у којима је до сада била. Не занимају ме приче Бујановац и слично, занима ме шта су ови на које је она насртала, типа Јањуш, Цар, Кристијан, рекли о њој у "Задрузи". Сви су је оставили. Изгледа боље од 95 посто задругарки, али је то толико небитно када је она у питању, јер она нема никакав унутрашњи садржај. Она има површно лукавство. Она је као авет тумарала док је Дејан није узео. Нигде није могла да нађе ухлебљење, није имала никакву улогу, па јој Дејан даје улогу. Видело се по њој да нема никакву љубав према њему, јер је падала у фрас, жалила се код Миће и тако даље... - без длаке на језику је започела Венди.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Александра улази у "Задругу" због чега? Да баца мамце, јер мисли да јој је опран идентитет. Требало је да Цар, узећу њега пошто је он рак рана, да протрља очи и да каже да је био глуп и да је пропустио овакву прилику, па да му је Дејан отворио очи да ово вреди. Међутим, код њих се не отварају очи са тим лажним идентитетом. Она је могла да уђе у "Задругу" да се не заљубљује, већ да им покаже да се променила. Међутим, она је показала да је глупља него што је била пре уласка први пут у Задругу. Она је чекала Цара, а ако он уђе уђе, а ако не, онда је добар и Звездан. Одједанпут је Звездан у другом плану, као да није ни постојао. Она је такав један пилећи мозак, без икаквих ретровизора, да се бар запита: "Чекај бре, они нису фигуре" - наставила је Венди да прича на свој начин. 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Grand Magazin Tv Grand

 

- Цар је ушао, али не због Дејана. Он је њу пикирао! Просто, нема он пик на Дејана као Дејана, него да обесмисли ту причу која се продала у пакету. У циљу му је да демаскира бесмислењаковића. Да покаже да то што је Дејан њу глорификовао, да је то бесмислица и да он зна боље њену суштину него Дејан. Она је као неки сурогат који се нашлепао на њега. То је пуцањ у једну причу која је носилац завршнице "Задруге" и да покаже где је заправо труло ткиво. Он њој није дао никакву пажњу прошле сезоне и показао је да је бољи психијатар и психолог него Дејан и да је он заправо тај који има моћ да обесмисли људе. Цар није зао човек, он то сигурно није урадио, гарантујем, да би Дејану напакостио, него да би обесмислио причу која је шугава, трула и буђава и да покаже истину! - завршила је Венди своју изјаву за Пинк.рс.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".