Због обољења не може да памти текстове, а недавно је његов колега Силвестер Сталоне открио и да не може да комуницира. Блиски извори кажу да је породица глумца свесна да Брус неће бити са њима заувек и да због тога цене сваки заједнички тренутак. Ема Хеминг и Деми Мур, садашња и бивша супруга Бруса Вилиса, још више су се зближиле и заједно помажу глумцу настојећи да му олакшају живот са овим обољењем.

- Деми користи сваку прилику да проведе време са њим. Ако није са њим, зове телефоном само да чује Брусов глас - објаснио је близак извор за медије и додао: - Брус не може много да прича и чини се да не разуме много од онога што други говоре. Ема је постала његов глас и неко ко комуницира уместо њега. Има дана када виде комадиће старог Бруса, али то су пролазни тренуци. Брус као да им све више измиче и то им слама срца. Не могу да замисле Божић без вољеног човека - рекао је извор и додао:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

- Његовим старијим ћеркама недостаје њихов отац какав је био, онај који их је задиркивао због њихових момака и давао им нежељене савете. Са празницима који долазе, све што могу да ураде је да му кажу да га воле и да се моле за чудо - закључио је извор.

Подсетимо, обољење са којим се глумац суочиои погађа способност слушања и говора, читања и писања. Прва помоћ коју људи са оваквим стањем потраже, јесте помоћ логопеда, а свако одлагање негативно утиче на резултат и трајање терапије. Стручњаци наводе да је бољитак знатно теже остварити уколико не постоји сарадња породице, која мора да буде упорна и стална, како би са чланом који има афазију увек понављала све оно што се радило код логопеда.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".