Јелена Карлеуша је позната као особа која има своје мишљење о многим темама, па се тако сада на свом Инстаграму огласила и изнела свој став о односу мушкараца према женама, па је свим родитељима послала поруку како треба да васпитају своју децу, али и да жене морају да се поштују.

Фото: АТА имагес

 

 

- По томе како мушкарац третира жену која му је родила децу, можемо видети какав је он човек. Онај који мајку своје деце не поштује, тужни је бедник. Учите своје синове да поштују све жене али највише своју, учите их да поштују своје мајке. Јер она која је крварила, мучила се, одрицала, борила се, прошла кроз бол и патњу, подизала и хранила, за сваког мушкарца треба да буде божанство коме се поклања.

Фото: АТА имагес

 

 

- Учите их да се ни једној жени никада не сме рећи ружна реч. Ни у свађи ни у бесу. Прави мушкарци никада не увреде жену. Учите их да се на жену диже рука само ако ће та рука да помогне, загрли, пружи и мази. Ко удари жену, поразио је сам себе. Ова планета пропада због тужних и невољених жена, оно што ће нас као врсту спасити јесте љубав и поштовање према женама - истакла је Карлеуша у отвореном писму.