Драган Илић Илке, фронтмен групе "Генерација 5", каже да је бившем певачу овог бенда, Ђорђу Давиду, судским путем забранио да јавно изводи њихове песме. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Дошло је до тог сукоба јер је он свој програм базирао на музици "Генерације 5". Ми то нисмо хтели да толеришемо јер, у крајњој линији, нити нас је питао - нити бисмо ми то дозволили. Нажалост, случај је завршио на суду и ми смо добили тај спор. Он сада зна шта треба да ради и како да се понаша. Ништа лично. И даље кажем да је он добар певач и да је допринео бенду колико је допринео. Отпевао је тај велики хит, али ово је епосао и од тога се зарађују паре. Нећемо да бркамо љубав и посао. Суд је рекао своје, и надам се да он поштује одлуку - рекао је Илке. 

Фото: Јадранка Илић

 

 

Давид је, подсетимо, недавно замерио рокерима што се не држе заједно као народњаци.

- Уласком у "Звезде Гранда" схватио сам фору. Народњци иако не разговарају и не подносе се међусобном кад је посао у питању стану једно иза другога. Врло разликују приватно и пословно. Ми рокери као да смо се после овог рата повукли и размишљамо да је лова једини бог. Били бисмо спремни да склонимо свог колегу или му кажемо  нешто иза леђа само како бисмо дошли до свог простора и лове - рекао је он тада.

(Ало)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".