На децембарском небу указује се последњи пун Месец у 2022. години, а његов боравак у Близанцима све ће нас ставити пред тежак избор. Владалац Меркур може нам свима донети важне информације, али ће предност имати они који су стању да брзо доносе одлуке.

Важно је да можете да сведете своје дилеме на једно, једино питање - одаберите оно што вам је најбитније, оно које најбоље одражава вашу дилему. Кад будете у стању да то урадите, онда ћете лако доћи и до одговора. Он вас чека негде у близини - можда у првој књизи коју насумице отворите или на неком сајту на који ћете случајно кликнути. Можда ће вам и пријатељ, изненада, послати поруку која ће вам "отворити очи".

Фото: Профимедиа

 

 

Астролози подсећају да пун Месец стиже у тренутку кад је Марс ретроградан. То је енергија која нас враћа уназад, доноси фрустрације, чак води и у љутњу, тензију и вербалне сукобе.

Ко буде могао да се фокусира на себе, има шансе да овај период преброди успешно. Сетите се - друге не можете контролисати. Дакле, самодисциплина и чврстина у доношењу одлука биће кључни за срећу у време пуног Месеца. Који знаци хороскопа имају добру предиспозицију за то?

Бик

Док Меркур лута вашом кућом новца, отвара вам се више могућности које ће променити читав ваш финансијски поглед на свет. Важно је да и сами мало промените вредносни систем - да ли се он, у потпуности, уклапа са вашим професионалним и личним обавезама? Заборавите старе обрасце, па ће се и нове шансе отворити пред вама.

Близанци

Нимало вам није лако, са пуним Месецом у вашем знаку и ретроградним Марсом који седи тик уз њега. Најважније је да одлуке доносите на основу јасне процене, јер брзо не значи исто што и исхитрено.

Рак

Ви сте увек осетљиви кад је пун Месец, а кад је у коњукцији с ретроградним Марсом, све је још теже. Стално сте замишљени, а партнер никако да вам изађе у сусрет и схвати под коликим сте оптерећењем. Важно је да и ви учините нешто, кажете колико вам је тешко и шта би могло да вам олакша ситуацију. Имате велике шансе да вам управо тај приступ донесе испуњење жеља.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".