Црвено-бели су били бољи, а утакмица се завршила резултатом 97:88 и то после два прекида - због туче играча и пражњења трибина.

- Размислићу добро да ли ћу играти за репрезентацију, јер се једном шампиону овако не суди - изјавио је Богдановић после утакмице.

- Ја сам Србин, осећам се тако, а када видим да се овде не поштују најбољи, да немам ауторитет као репрезентативац, размишљам о томе да ли да играм за национални тим или не. Нека им онда играју Џенкинс, Лазић, Симоновић - додао је Богдановић.

 

Тада је уследила конференција за медије на којој су били присутни Душко Вујошевић и Богдан Богдановић. Новинари су питали Богдановића да прокоментарише своју изјаву, а онда је екпресно реаговао Душко Вујошевић који је решио да заштити свог пулена.

Дуле је склонио микрофоне од Богдановића и констатовао да је он: "Завршио са одговорима!" После питања спикера упућеног новинарима да ли има још питања за Богдана, у сали је настао мук.

Спикер је поручио кошаркашу да иде у свлачионицу на туширање, али је Вујошевић рекао Богдану да седне и сачека крај конференције.

Фото: Н. Параушић

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".