Према наводима, Дејан Драгојевић је злоупотребио хонорар своје већ сада бивше девојке Александре Николић, која му је поред поменутог новца оставила личне ствари и два ролекс сата: 

- Откако је Александра ушла у "Задругу 6" Дејан располаже њеним новцем и троши га немилице. Прво се башкарио по Београду, чим је окусио слободу, а онда је запалио на егзотичну дестинацију на којој се препустио чистом хедонизму. Одлучио је да сиве јесење дане замени једним квалитетним одмором на тропским плажама сунчаног Занзибара. Са собом је повео и брата Давида, с којим је на острву уживао за све паре и то не сам, већ у друштву ни мање ни више него наших девојака, које су их таговале, па су сви могли да закључе како су тамо и мували рибе - открива упућени извор за "Републику" додаје:

 

 

- Поред Александриног новца, који троши, код Дејана, осим њених личних ствари, остала су и два скупоцена сата ролекс - каже извор.

Наводе извора, потврдила је Александрина мајка Словенка: 

- Дејан ми је рекао да је пуна соба Александриних ствари, да не зна где ће са свим тим. Александрин адвокат је отишао у Ветерник по те ствари. Узела је телефон, две четкице за шминку, један пудер, торбу... Изгледа су и њене паре биле код њега, а раније ми је он лагао да нису. Буквално је тврдио да није код њега. Нисмо се чули у вези с овим. Уопште ме није звао, последњи пут смо се чули пре месец, месец и по. Звала сам га неколико пута, прекида ми везу, избацује ме... Све је ту закукуљено, замумуљено. Озбиљне игре се играју око мог детета да то није нормално. Има ту много тога неисправног, што нећу још причати, док не видим да ли су неке ствари истина, неке информације које сам ја добила - проговорила је Словенка за Пинк.рс, па оплела по Драгојевићу:

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Све је оставила теби, све ти предузимаш, да ћеш ти решити све што њој буде било потребно, не знам о чему причаш ти то сада?!

Дејан је због Александриног дружења са мушкарцима упао у депресију и пио лекове. Наводи се да планира да уђе у ријалити и да се суочи са Филипом и Александром. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".