Глумица је на фотографији без трунке шминке и без пажљиво исфениране косе после напорног радног дана . 

- Ред, рад и дисциплина - написала је глумица и додала да упоредо ради на представи и снимању филма.

-Баш сам хтела да те похвалим, али ево и јавно, вредна Бобана-, поручила јој је колегиница Милена Васић, док су други остављали коментаре попут: "Што би се рекло шлог", "Необјашњива лакоћа лепоте", "Најлепша мала бела госпођица, која полако стари, као добро вино", "Исконска аристократска лепота", "Прелепа си свакако".

Поред тога што је ангажована у позоришту,Слобода тренутно снима филм "Принц Растко српски", први играни филм о Растку Немањићу, у режији Мирослава Лекића, према сценарију Милована Витезовића.

Ово није први пут да се глумица жали на премор, тако је у новембру ове године завршила у болници. Тада је објавила фотографију уз опис:

-Кад је фрка правац болница и буде све добро.

- Само сам имала приоритете. Имала сам фокус да свака улога која ми се понуди и коју прихватим, дам јој максимум у том тренутку који сам имала. Било је пуно улога које сам одбила, али те које сам прихватила никада нисам улазила са резервом да нешто ето тако урадим на пола руке, ноге, како год - објаснила је Слобода недавно за "Блиц" своју апсолутну посвећеност послу и свакој роли коју прихвати да одигра на великом платну или сцени.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене фотографије Соње Савић

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".