Почетком двехиљадитих Александра Јефтановић била је на врхунцу популарности, са богатом телевизијском каријером иза себе.

Ипак, када је започела романсу са успешним рукометашем Огњеном Кајганићем, без имало двоумљења окренула је леђа камерама како би била уз свог мушкарца кога су најбољи европски рукометни клубови желели у својим редовима.

Фото: В. Данилов

 

 

Неко време живели су у Словенији, пут их је водио у Мадрид, да би се на крају вратили у Београд.

- Не могу себе да замислим да не радим. Пробала сам. Кад сам се удала, са супругом сам отишла у иностранство, али нисам могла без посла, као ни без пријатеља - признала је својевремено.

Александра и Огњен венчали су се у тада популарном београдском ресторану, у центру града, где је дошла матичарка. Слављу су присуствовали малобројни пријатељи, колеге и чланови породице, а фотографије са те церемоније никада нису доспеле до јавности.

 

Фото: Н. Скендерија

 

 

 

Таман када се чинило да су све коцкице дошле на своје место, и да коначно могу да се опусте и уживају и у браку, и у граду који им толико значи, стигла је вест да је браку крај.

О разлозима растанка ни Александра, а ни Огњен никада нису говорили. Тихо и достојанствено свако је кренуо на своју страну.

 

За другу супругу, Огњен је изабрао одбојкашицу ИвануЂерисило, са којом је добио сина и ћерку.

Брачну срећу пронашла је и Александра Јефтановић. Њен изабраник је адвокат Александар Шврака, коме је родила ћерку Ану и сина Алексу.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".