Како Курир незванично сазнаје Б.Т. који је осумњичен да је јуче убио Црногорца Дражена Делевића, након злочина је побегао, али је убрзо ухапшен.

- Осумњичени је "шкодом" побегао у Добановце након злочина и позвао полицију. Тада им је наводно рекао: "Убио сам Црногорца по имену Дражен који ми је дужан паре испред своје куће, налазим се у Добарновцима и дођите!" - каже наш саговорник и додаје да је полиција одмах дошла и ухапсила Б.Т. коме су урађене анализе како би се утврдило да ли је био под дејством психоактивних супстанци у тренутку убиства.

Подсетимо, Дражен Делевић убијен је јуче око 16 часова у Угриновцима. Он је ликвидиран у аутомобилу БМW X6, а тело је пронађено на задњем седишту, са прострелном раном.

Фото: Фејсбук принтскрин/Дразен Делевиц

 

Према речима житеља београдског насеља Угриновци кажу да убијеног никад нису видели.

Фото: З. У.

 

- Осумњичени младић живи овде већ неких три,четри године и дошао је овде из Мокрина код Кикинде. Наиме, он је дете из хранитељске породице и изнајмљивао је стан код човека испред чије куће се и догодио злочин - каже један од комшија , док други додаје:

Понашање указивало да је у проблему

У последња три месеца почео је чудно да се понаша и улетео не у причу с тим Драженом и превозио не мигранте за њега.

Наш саговорник додаје и да су осумњиченог комшије и пријатељи одвраћали од тог прљавих посла.

- Б.Т. није хтео да слуша,јер му је било битно да зарађује много и није могао да се заустави и изађе из посла. Такође, осумњичени је када је почео да ради за убијеног продао свог "пасата" јер кад би радио у фирми у Батајници ,он би превозио мигранте - каже наш саговорник.

На месту убиства, иако је јуче цео дан падала киша видљиви су трагови крви, али и чаура која је нађена поред пута. Комшије су додале и да не знају одакле осумњиченом пиштољ.

- Сви смо у шоку, искрено, није он деловао као неко ко је спремам да убије. Радио је неколико врста послова, био је и бравар и зидар, сналазио се и лепо је зарађивао, али је очигледно жели више. Млади су то, они желе одма брзу и лаку лову - каже мештанин Угриноваца и додаје да је планирао да се ожени. Наш саговорник каже и да се Б.Т. са жртвом упознао преко друштвених мрежа.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".