Певачица Светлана Цеца Ражнатовић и музички продуцент Александар Милић Мили некада су били победнички тандем у послу и велики пријатељи, а данас су љути супарници!

Када су пре неколико година дискретно прекинули сарадњу дугу две деценије, ни Цеца ни Мили нису у јавности износили разлоге прекида, све до почетка прошле сезоне "Звезда Гранда", када је певачица, већ у првој емисији, јасно ставила свима до знања да није у добрим односима са продуцентом.

 

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

 

Да се ни након годину дана ствари нису помериле са мртве тачке када је реч о односу Цеце и Милија, сведочи и атмосфера на снимању у емисији "Звезде Гранда", у којој је певачица поново ушла у расправу са бившим сарадником.

Њихов сукоб десио се због једне кандидаткиње која је певала Ражнатовићкину песму.

Како се такмичарка двоумила да ли да узме Милија или Цецу за ментора, Милић је поносно истакао да се зна ко прави звезде како у такмичењу, тако и мимо њега.

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

 

- Чекај, коју звезду си ти направио? Мене ниси, ја сам била Цеца пре него што си узео гитару у руке - поручила је Цеца, а након што је такмичарка одабрала Милија за ментора, разочарано је поручила:

- Ја те спасем, а ти изабереш Милија који се уопште не бави таквом музиком! Па где је ту правда?

Али се свађа некадашњих сарадника ту није завршила, већ се наставила кроз целу емисију.

- Када певач организује концерт, публика не долази код Милија, него код Цеце на концерт - рекла је Цеца, а након што је Мили смејући се потврдио њену причу, одбрусила му је:

Фото:Принтскрин/Јутјуб/ Zvezde Granda

 

 

- Ти си препотентан, хвала лепо!

- Шта сам ја? - упитао је Мили, а она му као из топа одговорила:

- Ти си ништа! - завршила је Цеца.

Иначе, Цецин и Милијев сукоб почео је када је певачица схватила да се Милић уписао као власник фонограма свих албума које је радио са њом, иако му је певачица уредно платила сваку композицију коју јој је направио.

Цеца је због овога тужила Милија, а на суду је тражила да се промени власник фонограма, будући да особа која је уписана као власник има права да од апсолутно свих дигиталних платформи профитира и наплаћује новац.

Продуцирао осам Цециних албума

Александар Милић Мили продуцирао је чак осам Цециних албума – "Емотивна луда", "Маскарада“, "Цеца 2000“, „Деценија“, "Горе од љубави“, "Идеално лоша“, "Љубав живи“, "Позив“, а сваки је достигао огроман успех код публике. Њихова сарадња почела је 1995. године, када је Мили понудио Цеци песму "Иди док си млад“ у студију Футе Радуловића, а певачица му је тада рекла да ће га ангажовати као главног продуцента за следећи албум, ако песма буде хит. Тако је и било.

Фото: АТА имагес

 

 

Марина мирила посвађане стране

До првог сукоба између Милија и Цеце наводно је дошло након њеног великог концерта на Ушћу, 2006. године, а тада је Марина Туцаковић успела да их помири.

– Мили је у више наврата покушавао да ступи у контакт са Цецом, а она је на наговор Марине Туцаковић пристала да се види са својим бившим сарадником. Вечера је уприличена у Цециној кући на Дедињу, а сусрет је био веома дирљив и емотиван. Некада блиски пријатељи и вишегодишњи сарадници присетили су се свих лепих ствари које су их везивале током вишегодишње сарадње и на крају договорили да Мили уради чак осам песама за Цецин нови албум – открио је тада извор за медије.

(Ало)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".