Бајага је велика звезда нашег естрадног неба, током вишедеценијске каријере готово никада своју породицу није експонирао у јавности, а интиму је пажљиво чувао иза затворених врата.

Фото: АТА имагес

 

 

Вест да се након више од три деценије дугог брака разводи од супруге Емилије, одјекнула је у медијима као гром из ведрог неба, па су неминовно у центар пажње допели и син, као и ћерка Момчила Бајагића Бајаге.

Иако се са супругом као и са децом ретко појављивао на градским дешавањима и било којим другим јавним скуповима, неретко је музичар истицао како су они његова највећа подршка и ослонац, а син и ћерка Момчила Бајагића Бајаге уједно и његови највечи критичари.

Фото: Н. Фифић

 

 

- Марко и Анђела су највећи критичари мог рада, али увек су позитивни. Обоје воле да слушају моју музику, мада примећујем да су крајње субјективни кад процењују моје песме. Њихово мишљење уважавам, али мислим да им се углавном допада оно што радим. Тако кажу - истакао је Бајага у једном од ретких интервјуа у којима је споменуо своју децу која, није крио, са друштвом редовно иду на татине свирке.

Једна од ретких фотографија на којој можемо видети како је некада изгледала ћерка Момчила Бајагића Бајаге осванула је на друштвеној платформи Инстаграм, а бројни фанови музичара са одушевљењем су коментарисали његову наследницу која је сада већ девојка своја и аутентична.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

 

Анђела је рођена 1988, осам година након што је на свет дошао Бајагин и Емилијин првенац Марко, а музичар није крио да његова мезимица показује интересовање за музику:

- Анђела помало свира клавир, помало и гитару. Ишла је две године на часове певања код моје добре пријатељице Александре Ковач, а определила се за дизајнерску школу - открио је једном приликом Бајага.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".