Пешак Михајило Л. (26) из Чачка погинуо је у стравичној саобраћајној несрећи која се догодила у Булевару краља Александра када је на њега и девојку В. Л. (24) налетео "ауди А3" којим је управљао М. Н. (23)

У језивој саобраћајној несрећи која се догодила око 21 сат у Булевару краља Александра у Београду тешке повреде, у виду прелома, задобила је девојка В. Л. али и возач аудија.

Возач аутомобила након несреће и указане помоћи приведен је и задржан у полицијској станици 48 сати и против њега ће бити поднета кривична пријава, због сумње да је починио Тешко дело против безбедности јавног саобраћаја.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Како се незванично сазнаје, сумња се да се саобраћајна несрећа догодила када је возач аутомобила током претицања возила, које се кретало испред њега, изгубио контролу над возилом.

Фото: И. Маринковић

 

- Аутомобил се кретао Булеваром краља Александра ка Устаничкој улици. Непосредно пре језиве трагедије он је претицао возило које се кретало испред њега. Претпоставља се да је изгубио контролу над возилом и када је покушао да се врати у своју траку покупио је младића и девојку на пешачком - каже извор из истраге.

Фото: Фејсбук принтскрин

 

Он додаје да је након ударца у пешаке "ауди" излетео ван улице, ударио у паркирани аутомобил али у стубиће и зид поред пута. Михајло је настрадао на месту незгоде. Очевици кажу и да је младић који је возио "ауди" након несреће био потпуно ван себе.

Фото: И. Маринковић

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".