Хрватска ће у четвртини финала играти против Бразила. Многи хрватски навијачи маштају о победи над петорструким освајачем Мундијала а један од њих је и Антонио Пенава, који је отпутовао у Доху и ако му је жена трудна.

Након победе над Јапаном он је за ХРТ испричао све о ситуацији у којој се налази. Жена му је пред порођајем, али он није желео да пропусти Светско првенство на другом крају света, па је отпутовао да гледа репрезентацију Хрватске.

- Моја се вероватно порађа. Она нек роди, ја остајем", рекао је Антонио Пенава који је у Катар стигао из Посушја, градића у БиХ близу границе са Хрватском. Навијач хрватске репрезентације већ је одлучио и како ће се звати наследник, а његови "саборци" на Светском првенству запевали су пред камерама "Липо име Анте, Анте, бог га живио.-

Ипак, остаје нејасно шта се ту тачно дешава. Антонио Пенава је за "24сата" открио да неће пропустити порођај. Пред меч против Јапанаца говорио је о повратку у Хрватску, али затим и другом делу авантуре јер очекује репрезентацију у самој завршници такмичења.

- Добио сам дозволу да одем у Доху, али се морам вратити на порођај. Ако све прође у реду и ако се Хрватска пласира у полуфинале и финале, вратићу се у Катар. Сина ћу назвати по фудбалеру који постигне победнички гол за пролаз против Бразила, али не би било згодно да то буде Модрић с обзиром на то да сам првог сина назвао по њему.-

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".