Бик

Годишњи хороскоп за 2023. каже да ће наредна година бити веома повољна за брак и љубавне везе. Пошто је љубав веома важна у  животу Бика, могу да рачунају да ће им ова година бити незаборавна. Посебно је повољна за оне који размишљају о браку. Од почетка године до 6. марта 2023. Меркур ће транзитирати у деветој кући као владар друге и пете куће овог знака. Резултат је невероватна срећа која ће пратити Бикове на пољу љубави, било да су до тада били слободни, било да су у стабилним и јаким везама.

Фото: Профимедиа

 

Током прва три месеца у 2023. створиће се везе које ће бити судбинске и које ће променити животе представника овог знака Зодијака. Бикови који започну нову везу у ова прва три месеца вероватно ће се венчати на крају године.

Шкорпија

Очекује вас година испуњена љубављу. Они који су још увек слободни имаће прилику да изграде јаке везе, па чак и да оснују породицу. Они који желе да ступе у брак, жеља ће им се испунити током прва четири месеца наредне године. Парови који су се раздвојили добиће прилику да поправе везе и створе јаке и стабилне односе који ће дуго трајати. Свим неспоразумима долази крај.

Од 22. јануара до 15. фебруара 2023. Венера ће транзитирати у вашем четвртом пољу. У овом периоду неудате Шкорпије ће имати прилику да нађу животне партнере, а они који се у овом периоду удају добиће велики новац од свекра и најскупље поклоне.

Фото: Профимедиа

 

Водолија

Од 15. фебруара до 12. марта 2023. Венера ће проћи кроз вашу другу кућу. Захваљујући томе, они који су у везама и браковима ће драстични поправити односе, све несугласице ће са лакоћом решавати, а љубав ће буквално цветати. У овом периоду ће Водолије бити посебно слаткоречиве, због чега ће бити у стању да импресионирају било кога ко им западне за око. Шкорпија у овом периоду проналази своју сродну душу. Пошто ће Венера бити у знаку Шкорпије, представници овог знака Зодијака ће оформити јаку везу са особом од које ћете у будућности добијати и новчану помоћ.

Од 12. марта до 6. априла 2023. Венера ће проћи кроз вашу трећу кућу, а током овог периода више ћете привлачити супротни пол, тако да ће све прштати од аванура, романсе, али и судбоносних сусрета, преноси "Ало".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".