Александра Николић први пут проговорила је о Дејану Драгојевићу и њиховом односу.

- Можда намерно ово радиш, јер си сконтала да те је Дејан оставио - додао је Мики.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Ово сигурно није инат, поготово не преко Филипа. Она га је емотивно оживела, ово није 100% инат, она није лоша особа - додала је Анђела.

- Може да се тумачи са више страна, знам да нисам исправна. Сама знам да све ово што се дешава је у мојој глави, не знам шта ми је у глави. Прија ми да проводим време са другим мушкарцем. Да сам могла да бирам ово је најгора солуција, нисам ово планирала. Нећу да причам о мом и Дејановом односу, није био савршен и идеалан. Нећу га пљувати, не знам шта ради напољу, како се понаша. Филип је неко ко ми прија, имам неку врсту осећаја, имам нека осећања, истина је! Мојим дружењем са њим, чиним нешто јако лоше - рекла је Алекс.

- Јутрос су се сви зезали, ја сам легла да спавам и пробала сам да исконтролишем себе. Рекла сам да нећу то радити, да му не прилазим. Била сам због Филипа највећи дебил, али сам била заљубљена у њега - казала је Алекс.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

- Што си урадила урадила си, ником овде ниси нешто урадила, има право ко год да ти каже шта хоће. Мораш да прихватиш и критике, добила си причу, тако је како је. Немој да мислиш да те људи мрзе - додао је Мића.

Док се она уплакана јадала Микију Ђуричићу, на екрану су се показале поруке које је Дејан Драгојевић слао својој девојци пре него што га је преварила.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Александра Николић излетела је из радио-емисије и отишла у паб плакајући.

- Сама си себе довела у ту ситуацију, плачи сада сама си крива, је*и га - додао је Мики.

- Ја не могу ово, нисам нормална Мики - рекла је Алекс.

- Ушла си у сукобе са Милицом која ти је другарица, ми остали смо не битно, ти не знаш ни пријатеље да изабереш! Сама си довела себе у ту ситуацију - рекао је Мики.

- Нек се испразни, шта те брига - казао је Микица.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".