На данашњи дан, 1991. године  Брена и Боба су венчали, а њихова свадба била је једна од најгламурознијих у то време и привукла је велику пажњу јавности широм читаве бивше Југославије.

Певачица је тим поводом данас на свом Инстаграм профилу објавила слику са њиховог венчања уз своју песму „Један дан живота“.

Фото: Инстаграм принтскрин/ lepabrenaa

 

 –Срећна годишњица, 31. година брака– написала је Брена у опису.

Лепа Брена је у више наврата у јавности говорила о фаталној емоцији коју је осетила при самом првом сусрету са Живојиновићем, који је тада био млади и перспективни тенисер. Како је сама годинама касније признала – заљубила се у његову слику у новинама. Мишићав, са крупним очима, Боба је освојио Бренино срце још пре првог сусрета.

Фото: В. Данилов

 

- Кад сам срела Бобу, допала ми се његова спонтаност и искреност и знала сам да као и ја нема много времена за губљење, јер су наше каријере тада биле у зениту. Рекла сам себи: " Сад или никад". Сећам се, упознали смо се после премијере првог дела филма „Хајде да се волимо“ у Дому синдиката. Упознао нас је Рака Ђокић– причала је Брена својевремено о првом сусрету са Живојиновићем.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Лепа Брена- ретко виђене фотографије са наступа и младости 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".