Девица

Девице имају веома тежак проблем да свет гледају са ведрије стране, због њиховог урођеног перфекционизма и самокритичности. А када се потруде да пронађу ведрију страну схвате колико се боље осећају и психички и физички. И тада долази до изражаја њихов смисао за хумор којим одушевљавају све људе из своје околине.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија

Тешке и непријатне тренутке у животу, Шкорпије једноставно не умеју да посматрају у другом светлу од оног које јесте. Али предност Шкорпија за разлику од осталих знакова је та да они поседују довољно снаге и одлучности да се извуку из песимистичког расположења.

Када примете да их обузима песимизам, једностано се фокусирају на позитивне ствари у животу, као што су љубав, посао и породица.

Фото: Профимедиа

 

Јарац

Ако желите да уживате у животу потребно је да посветите више пажње ведријим стварима. Стога, уколико сте били вечито намргођени клинац, сасвим сигурно је да ћете у зрелијим годинама постати задовољна особа која је духом млађа од многих својих вршњака. Сви пријатељи овог знака траже савете, а он ће тада схватити да једино као оптимиста може да их утеши.

Фото: Профимедиа

 

Рибе

Рибе су веома осетљиве и склоне су честим променама расположења, па их је стога веома лако повредити. Али чак и тада, када су повређене, Рибе проналазе снагу да се извуку из свега и да пронађу сопствени мир. Рибе су окружене великим бројем људи у свом животу, па је веома важно да избегавају оне особе које покушавају да злоупотребе њихову љубазност, добродушност, па чак и лаковерност.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".