Стефан Ђурић Раста истиче да је смршао 20 килограма захваљујући куваној храни! Репер сматра да је кључ добре линије јести домаћа јела, и то на кашику. Имао је 95 килограма, а сад 75.

- Кад год би ми било досадно, узео бих да једем. Међутим, последњих месеци сам снимао нове песме, па нисам имао времена да трчкарам до фрижидера. Трудио сам се да за ручак увек поједем нешто кувано како бих смршао.

Фото: АТА имагес

 

- Чим сам прешао на кашику, килограми су почели да нестају! За кратко време сам изгубио чак 20 килограма - каже репер, који обожава да засуче рукаве у кухињи.

- Волим сам да спремам јела, а кад не стигнем, онда наручујем. Али више не наручујем брзу храну, која гоји, већ супе, сарме, пасуљ... То са мном руча и моја ћерка Тара. Вечеру избегавам и трудим се да не једем после седам сати увече. Ако ме ухвати криза, поједем неки бадем или лешник.

Фото: АТА имагес

 

Раста каже да је одличан кувар.

- Свашта умем да спремим, чак и хоботницу на неколико начина. Кад сам с момцима из тима на турнеји, кувамо једни другима, јер желимо да се хранимо квалитетно. Музичар свако јутро ради склекове и медитира.

- Имам ту срећу што сам навикао да вежбам. Приметио сам да чим мало смањим храну и убацим физичку активност, одмах смршам. За сада радим склекове и медитирам, али ћу ускоро да кренем и у теретану и да озбиљ- но радим с тренером. У наредном периоду имам много наступа, па ми треба кондиција. Ако будем дебео, нећу моћи да се крећем на бини - прича он признаје да се решио свих порока.

Фото: АТА имагес

 

- Пио сам баш много ,,кока-коле". Било ми је тешко да је и избацим. Ни алкохол више не пијем, јер гоји. Понекад на наступу узмем једну чашу неке жестине, али и то ретко.

Ово је Растин јеловник:

Доручак: Овсене пахуљице са водом и воћем

Ручак: Пуњене паприке и салата

Вечера: Омлет с поврћем

Трик савет: Избаците газиране сокове, алкохол и шећер

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Певач Дино Дворник

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".