Иако јој је та популарност засигурно и донела број пратилаца на поменутом сајту од којих месечно зарађује, бивша кошаркашица ипак више не може да се носи са негативним коментарима које се могу наћи на мрежама.

Сада се огласила на Инстаграму, где је искритиковала све оне који су јој упутили лош коментар, новинаре који су извештавали о њеном "новом послу" и како каже јавност је та која јој је стала на путу среће.

 

 

- У неком од својих честих, познатих лудила, дошла сам до сазнања да мени није од велике важности шта људи причају и мисле, шта новинари пишу, шта водитељи питају!

Мени је најважније како се ја осећам, да будем искрена не са другима, него прво сама са собом, а онда и идем док год могу да пратим темпо!То сам што јесам, не може ме нико угурати у калуп јер је мени и свемир тесан... Не може ме нико учити корацима јер ја сам рођена спринтерка, била проглашавана као најбољи крадљивац лопти и добила бројна признања! Не можеш ме ни довести у ред јер сам годинама капитен!

Не могу по шаблону јер га осмишља мој ум, Не могу бити мала када ми је срце велико, не умем бити лагана када је све око мене тешко, нисам мирна када ми је дух немиран, моје биће је неухваљиво, а машта је огромна! У мени доброта живи.

И опет сам поносно ставила осмех на лице. Вешто ставила осмех на лице и када ми до живота није. А у дубини душе... размисљам шта је са људима, зар су толико зли, подли и заједљиви, да ли је могуће да једну реч немају у себи која би усрећила друге, зашто гледају мане поред толико врлина, због чега не воле када љубав живи, оживљава и јача?... Довољно сам трпела! Дотакли смо дно! Опроштено вам је! Повлачим се из медија - написала је Милица Дабовић између осталог на свом Инстаграм налогу.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".