Она се за потребе Дневника одлучила на промену, па је свима показала како изгледа са сочивима у плавој боји.

- Јеси ли то Ивонче ставила социва? Па ја вецерас гкедам РТС, па реко, као да ми се учини..., био је само један од коментара.

Морамо признати да водитељки ова промена добро стоји.

Ивона је, иначе, недавно причала о борби са опаком болешћу.

- Мени је било много лакше када сам отворено причала о свему. Генерално полазим од тога да се ништа не може сакрити и увек када се нешто тако сазна боље је да сама кажем. Тада се осећам растерећеније и буде мени лакше а људи се суочавају са тим како истину морају да прихвате. Друга страна јесте можда и тај хумани део. Ја не мислим да сам неки хуманитарац, али има један моменат када сам помислила: "Ако сам ја особа у медијима, значиће да људи чују од мене и моју причу". Лакше ће им бити, поготово особама које требају да прођу кроз то кроз шта сам прошла и ја. Мени је драго што су ми се масовно јављале жене и писале ми да би поделиле самном причу о својој болести - започела је своју исповест Ивона и истакла да болест мора да се прихвати.

- Када сам се ја спремала за лечење, моја другарица која је такође прошла кроз све ово, доводила је своје пријатељице које су прошле кроз ову болест и причале ми како је било. Тако сам и ја имала вољу, снагу и потребу да искуство кроз шта сам прошла испричам женама и да им поручим да не треба толико да се плаше већ да је то један процес у коме морају да буду истрајне. Као што је здравље за сваког човека тако је и болест. То мора да се прихвати и кроз то мора да се прође - рекла је тада за "Глорију" водитељка.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".