Пошто је ведрог духа, ни период короне није утицао на промену њених животних навика, па је и у том периоду била активна и доброг здравља.

Фото: В. Данилов

 

 

- Спадам у људе челичног здравља. Последњих 35 година нисам имала ни кијавицу. Не знам како су људи постали инертни. И даље трчим, скачем, јурим, лудујем и певам... Волим море и да пливам. И даље једем шаку хране дневно. Ником није потребно више. Живим један здрав сељачки живот. Немам потребу за преједањем у било ком смислу. Вероватно ме молитва, причешћивање и исповест држе у добром духовном и физичком здрављу. То је моја радост. Никад се нисам простирала више него могу. Господ ми је дао дара колико ми је дао, а ја задовољна. Господ је дао да имам децу, ја пресрећна - рекла је глумица.

- Трудим се да немам лоше мисле. Доживљавам их као грех... И кад дођу лоше мисли, очеткам их са себе. Нисам морала да носим туђим именом потписане хаљине да би ми рекли да сам вредна. Нахрањена сам љубаву својих родитеља, сестре, деце, пријатеља и комшија. Ништа нисам морала. Не требају ми аутомобили и свуда идем пешке. Уђем у градски превоз само ако журим. Здравље се налази у нашим душама. И тело одреагује на сваку ружну и рђаву мисао. Уби вас памет и калкулација, ово се обраћам читаоцима. Растеретите своје душе и радујте се, истиче Тања Бошковић.

(Курир)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".