- Сада када враћам филм и када се сетим пуно тих неких догађаја. Он је говорио у пијанству "Џони ја ћу да завршим пре вас, знаш оно моје". Обавезно је говорио да нема плакања, него мора да се зезамо и певамо како он воли. Много пута је причао да ће пре нас да оде, говорио је да ће Пера да га прозове. Говорили смо му да лупа. Сви смо били љути на њега, зашто не успори мало? - истакао је певач.

- Покојни Синан, Џеј и ја где год да смо ишли, нама је хотел служио да уђемо истуширамо се и пресвучемо. Нисмо спавали. То је тако трајало, па сам ја говорио да је доста и да идемо. Међутим, он се тек тада активирао. Ето последњих неколико година ја сам се мало и повукао. Нисам ни могао да утичем на њега јер није хтео никога од нас да послуша, а криво ми је било што му се то дешава - навео је певач.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Grand Magazin Tv Grand

 

- Последњи пут смо га видели 20 дана пред његову смрт у Мостару. Када сам га видео, баш га је била вода напала и баш се угојио. Звао нас је друг тада у ресторан затвореног типа, ту је он узео да пева али није могао. Њега људи воле, њему је потребно само да се појави и била би другачија атмосфера. Тачно сам знао тада да неће он још дуго да изгура - закључио је Незировић за Курир.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".