Словенка Николић, мајка учеснице "Задруге" Александре Николић, очајна је због могућности да њена ћерка поново уплови у емотивну везу са некадашњим момком Филипом Царем, од кога се, откако се он уселио у Белу кућу, не одваја.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Њен доскорашњи дечко Дејан Драгојевић у суботу је званично раскинуо са Александром, а она је, иако још увек није обавештена да је остављена, наставила да се зближава са Царем и говори о томе колико јој прија да је у његовој близини.

Словенка, Александрина мајка, не крије да је очајна због њеног зближавања са бившим дечком.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dejan Dragojevic

 

 

- То ми се никако не допада. Он је ушао са циљем да сроза Александру, као што је донекле и успео, али надам се да ће бити паметна. Хајде да се не лажемо - ушао је са намером да је сроза. Надам се да ће се она извући, да нема ништа са њим - каже Словенка, која ни данас не може да заборави кроз какав је пакао прошла због турбулентне везе Александре и Цара у четвртој сезони "Задруге".

 

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

- Ја сам хтела да се убијем због њега у четвртој сезони! Не мрзим никога, па ни њега. Он јесте добар друг, јесте харизматичан, али што се тиче љубавних веза... Катастрофа мајке божије! Моје дете је остало без динара због њега, завршила у затвору због њега, кући се вратила живчана... Молим Бога да се удаљи од њега! Моју Александру је све стрефило - с једне стране Дејан, с друге стране Филип... Много ту има ствари. Синоћ сам их гледала у изолацији, хвала Богу да су им кревети одвојени, јер то би ме, верујте ми, докрајчило. Ја сам имала прединфарктно стање, али ја се борим као лавица - оптимистична је Словенка.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Каже, Филипа не мрзи, уочава и његове квалитете, али га не жели за зета.

- Нека причају, нека буду пријатељи, немам ништа против тога, али ништа више, ништа! Најпаметније би јој било да се удаљи од њега - закључује Словенка.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".