Горан Драгојевић је на почетку разговора објаснио да није најбоље упућен у актуелна збивања, јер од посла нема времена да се тиме бави.

- Верујте ми да га нисам видео откад се вратио из Занзибара! Ништа ми није причао о новитетима, немам појма - одмах је објаснио Горан, а онда је открио да ли му је жао што је прекинута веза његовог млађег сина и Александре Николић.

Фото: Јутјуб принтскрин/Dejan Dragojevic

 

- Ја сам ту девојку видео два пута. Била је овде једном, када су ми ауто узели. Не знам шта бих рекао, немам утисак. Они су били у Ветернику, ја нисам тамо. Не знам ни где су ишли ни шта, да бих ја сад могао нешто да кажем - објаснио је Горан.

Фото: ТВ Хепи принтскрин

 

На крају разговора открио је да ли је очекивао да ће му се доскорашња снајка у "Задрузи" поново мувати са Царем, својим бившим дечком.

- Ма какви, па ко је то очекивао? Цар је за Декија фаталан, изгледа. Дејан је вероватно нешто видео, приметио. Ја свог сина подржавам и да је са овом, и да је са оном. То су његови избори и ја ту немам шта да се мешам.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

Подсетимо, Дејан Драгојевић је јавно ставио тачку на везу са Александром Николић због свега што ради у Белој кући. Дејан јој није прешао преко тајних сигнала које је слала Билалу Брајловићу, зближавања са Звезданом Славнићем, а кап у чаши прелило је поновно мување са Филипом Царем, у шта се Александра упустила упркос томе што и даље мисли да је у вези са Драгојевићем. 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".