Наиме, она је на свом Инстаграм профилу недавно објавила неколико фотографија са новом фризуром, где су се низали коментари а сада је поделила и снимак процеса настанка.

Њена нова фризура се многима допада, а посебно када су пратиоци сазнали да је исечену косу дониарала.

Фото: Инстаграм принсткрин/ сарајооффициал

 

Певачица је нагласила и да је недавно прошла кроз турбулентну животну фазу, те да је новом фризуром желела да означи ново животно поглавље, али и да учини добро дело.

У опису написала је: 

- Промене су одувек утицале ослобађајуће на мене. Уз њих сам лакше стављала тачку, ишла даље, доносила одлуке, добијала ветар у леђа, мењала перспективу на разноразне животне ситуације, осећала се сигурније и самоувереније. Сваку визуелну промену сам волела да испратим првенствено са оном у себи самој. А како је иза мене једна од најхаотичнијих и најсадржајнијих фаза у мом животу, на овај начин сам хтела да обележим ново поглавље. И само да знаш, Мајче, никад се нисам осећала снажније! 

Фото: Инстаграм принсткрин/ sarajoofficial

 

- Најважније од свега, подсетила бих вас да, ако планирате или размишљате о сличном “подухвату”, вашу косу можете да донирате за израду перика за жене оболеле од рака дојке - што ће вашу промену учинити још лепшом и посебнијом.