Није тајна да је Немања Гудељ, који је у вези са Анастасијом Ражнатовић изузетно привржен породици. Фудбалер је истакао да су научени да једно друго подржавају и да увек буду ту једно за друго, а чини се да је посебно везан за мајку Оливеру.

 

Фото: Инстаграм принтскрин/raznatovicanastasija

 

 

- Ти си најлепша жена на планети. Она која ми је дала живот, а онда ме научила како да га живим. Истинска супержена - честитао је Немања својевремено мајци рођендан на Инстаграму.

Иако се у почетку чинило да се Цецина ћерка одлично уклопила у породицу Гудељ, све су гласније приче да постоје несугласице, између ње и Оливере. Наводно је до сукоба дошло јер се породица превише меша у Немањине планове.

 

 

- Анастасија није дозвољавала да се било ко меша у њихове планове, што је Оливеру и Вању изнервирало јер су оне те које су одлучивале где ће породица Гудељ проводити слободно време - испричао је извор за медије.

Спекулисало да је њихова веза у кризи, па чак и да су раскинули, али Анастасија је то демантовала доласком на Мундијал и подршком коју је пружила свом дечку са трибина. Међутим, последња објава коју је објавила Немањина мајка на Инстаграму, поново је узбуркала страсти.

 

 

- Мајка увек све зна. И ко вам је пријатељ, ко вам мисли добро, а ко смишља зло. Она то некако осети. Чувајте мајку - гласи објава Оливере Гудељ за коју многи мисле да се односи управо на Анастасију.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".