Наиме, сјајни десни бек имао је понуду ове европске селекције да наступа за њу, али код њега се није доводило у питање за који ће национални тим играти.

Фудбалер ПСЖ-а рођен је у Мадриду, а оба родитеља су му Мароканци. Он је чак био на проби у млађим репрезентативним селекцијама Шпаније.

- Да, кад сам био клинац било је контаката, чак сам и био у кампу шпанске репрезентације на проби. Неколико дана сам боравио тамо и схватио сам да то није право место за мене. Нисам се осећао као код куће. Нема конкретног разлога, али хтео сам да будем код куће, у арапској култури, да будем Мароканац - рекао је он у интервјуу за "Марку".

Хакими је у Реалу почео каријеру. Ипак, није се наиграо за "краљевића", наступио је само на 18 утакмица. У периоду од 2018. до 2020. године био је на позајмици у Борусији Дортмунд. Након тога је појачао Интер за који је играо сјајно - постигао седам голова и 11 асистенција, а онде је за невероватних 68.000.000 евра отишао у ПСЖ.

Сада може да буде поносан због одлуке коју је донео, јер је успео да одведе Мароко у четвртфинале Светског првенства и то тако што је одлучио да шутне "паненку" са беле тачке.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".