Када је мода у питању Србији је образ осветлела млада девојка пуна самопоуздања, која има толико истанчан модни укус да је њиме успела да освоји цео свет.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roksanda (@roksandailincic)

 

И ако до сада нисте погодили, реч је о чувеној Роксанди Илинчић. Роксанда се већ годинама успешно бави дизајном одеће, а неке од њених комада понеле су најпознатије жене света. 

На њене модне креације није остала имуна ни некадашња прва дама Америке, Мишел Обама. Током једног од појављивања, које је уприличено у Атланти, Роксанда је изазвала велику пажњу медија.

Роксанда је већ добро познато име широм граница Холивуда, али није једина позната дама из породице Илинчић. Оно што о њој ретко ко зна јесте то да има познату сестру, која се одличном глумом доказала пред домаћом публиком.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Roksanda (@roksandailincic)

 

Иако су у родбинским везама ни креаторка ни глумица не говоре често у медијима о томе. 

Упркос томе што јој је чувена модна креаторка Роксанда Илинчић рођака, млада глумица Ива Илинчић ипак се не саветује са њом око избора гардеробе.

Радо прихвата савете од мајке, посебно када су у питању избори одевних комбинација.

Са Роксандом, чије моделе носе многе славне жене попут принцезе од Велса Кетрин, Кејт Бланчет, Кире Најтли и Наоми Вотс, не чује се и не консултује често јер нису толико блиске, али увек је радују заједничка окупљања на којима могу да се испричају.

- Пресрећна сам што ми је Роксанда рођака, али морам рећи да сам осећај за моду наследила од маме. У изградњи стила ми је пуно помогла, она је жена која фантастично уме да одабере и носи одећу. О томе учим и даље, али могу рећи да волим једноставност у служби удобности, елеганције и женствености - открила је Ива једном приликом за домаће медије. 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".