Поп звезда већ сада на друштвене мреже поставља провокативне фотографије, па јој не би био проблем да то ради и за паре на популарној платформи "Онли фенс".

- Када бих отворила профил на "Онли фенсу", зарадила бих милионе! То сам рекла и свом продуценту, а он ми је одбрусио: "Само преко мене мртвог." Зато сада не размишљам о томе, али чим Ким Кардашијан направи профил на тој платформи, и ја ћу! - рекла је певачица.

Карлеуша открива шта би људи могли да виде на њеном профилу на "Онли фенсу".

- Фотографије не би биле другачије од 90 одсто оних које објављујем на Инстаграму. То су фотке са наступа у веома провокативним костимима. Једино не знам шта бих онда постављала на осталим друштвеним мрежама, али снашла бих се.

Фото: Игор Маринковић

 

 

И док се у шоу-бизнису ЈК приказује као секси вамп жена, у приватном животу је сушта супротност. ЈК на бини пуца од енергије и сексепила, а код куће је права домаћица. Тако је у луксузној вили на Сењаку засадила поврће.

- У својој башти гајим парадајз, који неконтролисано џигља. Одлично ми успева. Баш је укусан и сладак. Тако је то код нас добрих људи, све нам иде од руке. Од пролећа сам почела да садим лук и кромпир. Уживам у томе - прича Јелена и додаје да би волела да једног дана живи ван града:

- Животни сан ми је да купим кућу на селу и узгајам органско воће и поврће.

(Информер)

 

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".