Јована Јеремић гостовала је у једној емисији и том приликом испричала, по први пут, да је била уцењивана од стране једног старијег политичара који, како каже, више није на власти.

- Неко сам ко је прошао много тежак пут, знам да направим разлику између послодавца који те малтретира и послодавца који те поштује. Мислим да је Бог хтео да прођем кроз неки тежак период како бих научила да ценим - започела је своју причу Јеремићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Премијера

 

- Тако сам дошла до првих уцена, с*ксуалних уцена. Било их је од стране политичара тадашње власти, то никада нигде нисам причала. Они су јако добро знали моје родитеље, долазили су у ресторан мојих родитеља. Ово нисам нигде причала, у питању је један старији политичар који није више на власти. Наилазиле су разне уцене, понуде које су испод части за једну девојку. Многи су мислили да ћу ја због пара све урадити - испричала је Јована Јеремић.

Фото: АТА имагес

 

- Тајна мог успеха је рад. Испричаћу вам сада све искрено, још када сам била на факултету ја сам свом оцу рекла да ћу бити најпознатија и најцењенија водитељка у Србији. Тата није веровао. Смејали су ми се тада сви, а ја сам их демантовала. Од 14 године сам знала да је телевизија мој живот. Ретка сам од оних који добро зарађују од овог посла - рекла је водитељка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".