Милица је гостовала у једној емисији и том приликом открила како и зашто се одлучила за овај подухват.

Она је мајка и жена која ускоро улази у пету деценију живота, па самим тим наилази да доста осуда око њене одлуке за сексепилна издања на поменутом сајту.

- Не осуђује ме велики проценат, људи који то чине су малограђани. Нека се не брину они за моје дете, већ нек' се претплате по цени од 15 долара, па кад виде какве су моје фотографије, нека онда пишу. Људи немају представу да ја тамо нисам раширених ногу, већ сам у секси издању, као што сам одувек желела -рекла је Дабовић.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

Након тога, она се осврнула конкретно на платформу "Онлифанс" рекавши да је то врста порнографског сајта и да је тамо хтела да наплати свој изглед, с' обзиром на то да на другим мрежама није имала ту могућност.

- Ја се сама борим за своје дете, нико ми не помаже, поклања, нити даје. Ја сам одлучила да отворим "Онлифанс" јер сам имала много комплимената и говорили су ми да га отворим. Прво нисам знала шта је то, али то је платформа на којој се качи порнографија. Људи су од тога направили порнографију, то је пре било за све људе, тамо су кувари показивали своје рецепте. Ја сам дошла ту да покажем себе на најлепши могући начин. Хтела сам да наплатим свој изглед, јер то на Инстаграму нисам радила - образложила је бивша кошаркашица.

Фото: АТА имагес

 

Потом је открила колико новца може да се заради на "Онлyфансу" као и то да постоје девојке које је саветовала да направе налог.

- Може фино да се заради. Не могу рећи конкретну цифру коју сам зарадила, али јесам довољно за себе. Да сам мало више показала себе, досад би могла кућу да купим, велике паре могу да се зараде. Ја никоме нисам рекла "немој да отвараш ОФ налог", само сам саветовала да гледају докле могу да иду. Тим девојкама је много лакше него мени, ја се бојим, док оне немају чега да се боје. Ја нисам знала да је то тежак порно сајт, бар код нас. Један дан сам малтене остала без пара, јер сам реновирала стан, па сам рекла себи да ћу отворити "Онлyфанс" јер су ми требале паре на брзину - открила је Дабовић.

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

На крају, она је рекла да њен син њу воли и да ће је волети, па је и коментарисала људе који јој спомињу дете.

- Мој син мене воли и волеће ме највише на свету. Нико га неће зезати, јер му мама није оно што малограђани мисле. Он је још увек мали, нема представу о овоме, али и кад одрасте знаће ко му је мама. Ми стално путујемо, волимо се, он је заиста паметан дечак, прича енглески са мном као матерњи. Ја једино могу да кажем да ти људи који ми спомињу дете, имају заправо проблем сами са собом - закључила је Дабовић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".