Певачица Маја Николић позната је као велики љубитељ фудбала, а посебну пажњу посвећивала је утакмицама репрезентације Србије на Светском првенству у Катару.

- За мене је фудбал велика ствар. Толико их подржавам и волим да сам била спремна да им певам три дана само да су успели да победе Швајцарску - рекла је Маја Николић у једној емисији.

Певачица је испричала једну занимљиву анегдоту и открила да је швајцарски репрезентативац пореклом са Косова и Метохије Ђердан Шаћири слушао њену песму "Варали ме сви"

Фото: АТА имагес

 

- Оно што људи не знају је да ми је Шаћири слао поздраве из свлачионице где су пуштали моје песме. Пуштали су ‘Варали ме сви’. Рекла сам ‘им немој случајно да не мене, него никога од нас да ниси поздравио док нам се јавно не извиниш, где си мене нашао, срам те било, ја сам патриота, како можеш мене да поздрављаш? - рекла је Николићева за Гранд Онлине.

Подсетимо, фудбалска репрезентација Србије недавно је одиграла одлучујућу утакмицу у групној фази Светског првенства са репрезентацијом Швајцарске. "Сајџије" су наиграли "орлове" и резултатом 3:2 су славили на тој утакмици, а један од стрелаца био је и Шаћири. Овај болан пораз је српску селекцију елеминисао са турнира.

Фото: РТС принтскрин

 

Овај меч су обележиле провокације швајцарских репрезентативаца албанског порекла Ђердана Шаћирија и Гранита Џаке, као и на утакмици на Мундијалу у Русији пре четири и по године. Било је више вербалних окршаја, који су врло лако могли да пређу у физички обрачун између фудбалера. 

Фото: ЕПА

 

Шаћири је познат по провоцирању Срба, а сви памте његов интервју са јакном на којој се налазио грб тзв. Ослободилачке војске Косова.

Фото: Јутјуб принтскрин/ФМ Имагес Албаниа

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".