На Врачару у Београду, у Крунској улици, јуче је пронађено тело мушкарца. До леша су дошли ватрогасци који су по пријави комшија дошли да развале врата подрума у који је мушкарац највероватније сам ушао и закључао.

- Ова је зграда полу напуштена, јер се њени станари већ годинама боре са инвеститорима који су покушали да је надограде. Иако су успели, мало је људи остало ту да живи и сада у тим просторијама које су остале празне се скупљају разни људи, скитнице, наркомани, пијанци, али само да се склоне од зиме, нико још није страдао - каже комшија из суседног улаза.

Како кажу, мушкарац који је преминуо уопште није становао у том улазу.

- Знам ко је у питању, занм човека из виђења, никада са њим нисам разговара, али ми није ни сметао. Нисам видела да је уопште улазио у овај улаз некада. Они имају проблема са скитницама јер зграда и делује напуштено, па су зато поставили видео надзор. Нико није рекао који је тачно узрок смрти, па не бих да ја то претпостављам - рекла нам је комшиница и додала да су га комшије углавном виђале напољу, кад изађу да прошетају.

- Увек би био негде ту, шеткао, али никада није био дружељубив. Није то у питању никакво насиље, он је само човек са несрећном судбином и са несрећним крајем.

Подсетимо, шест ватрогасаца спасилаца интервенисали су на отварању врата подрумске просторије у којој се јуче налазило лице без свести, а када је стигла екипа Хитне помоћи констатовала је да лице не даје знакове живота.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".