- Петсто двадесет и седам написаних епизода на више од 18.500 страна је мој резултат. Петсто двадесет и седам снимљених епизода је Миличин резултат у улози сјајне, омиљене и незаменљиве Аде Каначки. У питању је најдуговечнија и најгледанија серија. Томе је дошао крај и на то је стављена тачка. Никада се нисмо ваљали по медијском или било каквом другом блату, па нећемо ни сад. Не желимо да се бавимо лажима, подметањима и сплетакама. Имамо своје принципе и њима се руководимо. Идемо даље, срећни због успеха који смо направили, као и због онога што ћемо убудуће радити - рекли су у ексклузивној изјави за ТВ Новеле.

Фото: Катарина Михајловић

 

Иначе, како преносе домаћи медији, Жарко је већ договорио нови посао. Наводно, они ће се "преселити" на Пинк, где ће такође радити на једној серији.

Драматург и његова супруга ових дана уживају на њиховој омиљеној дестинацији, далеко од београдске зиме. Из луксузног ризорта у Хургади шаљу разгледнице, загрљени и заљубљени, а о новим пословним активностима размишљаће када се врате кући.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".