У таквој ситуацији се нашла и популарна водитељка Сузана Манчић која је први пут отворено говорила о трауматичном искуству.

Наиме, некадашњу Лото девојку је непознати мушкарац прогонио телефоном, слао јој узнемиријуће и претеће поруке које су временом постајале све опасније. И не само то, да ствар буде још језивија такве поруке почеле су да стижу и њеним наследницама.

 

Фото: В. Данилов

 

- Не знам како је тај човек успео да пронађе мој број телефона. Захтевао је да се види са мном, а како сам схватла са ким имам посла, нисам одговарала ни на поруке, ни на позиве. Међутим поруке су из сата у сат биле све опасније. Писао је да зна где живим, куда се крећем, да ми је глава у торби, да нигде нисам сигурна. Ужасно сам се уплашила, пре свега за безбедност деце јер је деловало да је та особа спремна да претње оствари. Да ствар буде још гора, тада ми је неко запалио ауто испред куће, па је прогањање само прелило чашу. Онда сам се обратила полицији - причала је Сузана.

- Своју агресију после тога и бес преусмерио је на моју колегиницу и пријатељицу Драгану Катић, што је грозно. Страшно је када те неко доведе у ситуацију да живиш у страху. Стално си у грчу - објаснила је.

Фото: sarics

 

Од када су друштвене мреже у експанзији, ситуација са психичким злостављањем са којим се сусрела Манчићева, постала је све гора. Упркос годинама и животном искуству, човек не може да остане имун на претње, па макар биле и безазлене.

- Агресија и беса ће увек бити, али морамо некако да их спречимо, не да се од њих бранимо. Уколико вам се догоди нешто лоше, ако вас неко вређа, малтретира или прети, треба одмах да реагујете - поручила је водитељка.

(Глорија)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".