Бивши супружници, којима су сада већ бивши партнери Александра Николић и Филип Цар тренутно у ријалитију, помрсиће конце у новогодишњој ноћи, када се наводно очекује њихово усељење.

- Улазак Дејана и Далиле планиран је у новогодишњој ноћи јер се задругарима спремају разна изненађења. Они ће ући нешто после поноћи, док журка буде увелико трајала. Дејан планира пред камерама да реши проблем који прави Александра јер је све приснија с Царем. Како је Дејан напољу оставио због тога, пробаће још једном да изгладе однос унутра, па се очекује хаос у најави. С друге стране, у проблему ће бити и Филип Цар, који није скроз рашчистио ствари с Мујићком, па би могло да дође до евентуалног помирења - открио је упућени извор.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

 

Иначе, Александра Николић и Филип Цар све су приснији, а иако покушавају то да сакрију од очију јавности, камера је забележила тренутак кад су се испод стола пипкали док су ћаскали. По Филиповим покретима делује као да је чешка по нози, а у једном тренутку је изгледало као да су се ухватили за руку. Они су се окретали да виде да ли их неко посматра, али пошто је Валентина Станковић у том моменту масирала Цара, пар пута је провирила, па је приметила да се нешто кува.

(Република)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".