Ана се огласила те је открила да заправо Александра Николић није главни разлог прекида везе, као што многи нагађају.

Ана је јако дуго размишљала да ли је то права одлука те је прво објавила на Инстаграм профилу да је дефинитивно крај, а потом се огласила.

- Драги моји, ускоро ће изаћи моја изјава да више нисам са Звезданом. Хвала вам на подршци, драге жене, али и мушкарци, значило ми је... Само се срцем добро види, истина се у очима не да сагледати, Воли вас Ана - написала је Ана цитирајући познати део из Егзиперијевог романа "Мали Принц".

Ана је открила да Звездан врло добро зна ко га гледа код куће и врло добро зна ко је она и каква је жена, као и шта носи однос са њом свих петнаест година:

- Да, желим да кажем да Звездана нисам оставила ни због једне девојке! Ова моја одлука није преко ноћи. Дуго сам размишљала да ли ово да урадим. Донела сам одлуку да не желим да будем више са њим из разлога што многе ствари које тамо ради не желим да толеришем - рекла је Ана, па додала:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Да нагласим, да сваки договор мој и његов пред улазак у задругу је прекршио. Жао ми је што сам то мораала да урадим овако јавно, јер не волим публицитет, а с обзиром да нисам била свесна шта Задруга носи са собом, принуђена сам да се овако огласим и највише од свега себи желим најбоље - рекла је она па закључила:

-Тужно је када љубав доживи пораз на барици, а препливате океане заједно. - рекла је Ана.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".