Бивша кошаркашица је истакла раније да има подршку породице у послу који је почела да ради и додала да нема потребу да се стиди:  

- Са свим коментарима се носим као звезда, више ме не дотиче шта народ мисли. Раније су ме погађала мишљења других, али више не. Не стидим се ничега. Најчешће ми пишу : "Стиди се мајко". Чега да се стидим, што сам добра риба? Људи су зли, увек су ме за све критиковали. Увек ће ме неки мрзети, а неки обожавати, то је нормално - изјавила је Милица и објаснила шта ће рећи сину када порасте: 

- Мислим да сину никада нећу имати потребе да објашњавам било шта, он када порасте биће друго време. Он добро зна ко је његова мајка и колико сам му посвећена. У стању сам сатима да чекам док је он у играоници, водим га на путовања, проводим време са њим... Људи који ме усуђују никада нису ни видели садржај који објављујем на свом профилу.

Дабовићка је мишљења да ће се негативни коментари брзо смирити: 

- Свесна сам да ово неће дуго трајати јер ће народ хтети више од онога што ја пружам, али за сада је добра зарада. Није ми било тешко да се упустим у ово након спортске каријере јер ја у животу волим све да пробам, баш све.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Дабовић српска кошаркашица- утакмице

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".